fbpx

Az esküvő napja csupán egy pillanatA film örök emlék marad

AZ ESKÜVŐD EGYEDI

A filmed sem lehet sablonos

Higgy nekem! Ez a nap annyira pörgős lesz, hogy észre sem fogod venni, hogy repül majd az idő. Egyszer csak azon kapod magad, hogy már az esküvői tortát szelitek… De vajon mi történt ezidáig? Kíváncsi vagy a részletekre, a háttérben zajló eseményekre?

ÉLD ÁT ÚJRA
ÉLETED LEGSZEBB NAPJÁT!

 

Olyan filmet szeretnél, ami valóban rólatok szól? Egy olyan személyt kerestek, aki a napotok jellege alapján alakítja a filmeteket és minden pillanatban ott van veletek? Szeretnétek, hogy a nagy nap felvételei zökkenőmentesen és vidáman teljen? Egy olyan videót szeretnétek, amelyet hosszú évek után is szívesen néztek majd vissza és mindezek megörökítésére olyan valakit kerestek, akik erre még garanciát is vállal?

Tőlem sablonoktól mentes, élettel és érzelmekkel teli, friss és őszinte filmet kaphattok, amit a Ti személyiségetek alapján készítek

Mit kell tenned?

01Kérj ajánlatot
Kérj személyre szabott árajánlatot,
melyre 24 órán belül válaszolok.
02Találkozzunk
Átbeszéljük elképzeléseinket, ötleteinket
Szerződünk a részletekkel.
03Éld meg a pillanatot
Az esküvő napján bízd rám magad,
megörökítem a legszebb pillanatokat.
04Dőlj hátra!
60-90 nappal az esküvő után
kézhez kapjátok a végleges videó(kat).

Fogald le a dátumod, mielőtt más lefoglalná…

A jövőd attól függ, mit teszel most!

Ajánlatkérés

Kíváncsi vagy a többi videóra?
Az igazi filmkészítés maga a vágás, ugyanis a vágóasztalon dől el, hogy mi az a filmben, ami középszerű, és mi az, ami már igazi művészet.
Nick Cave

A kész videó minden esetben utómunkán esik át

Megfűszerezem egy kis színnel, álmodok egy fülbemászó dallamot a filmhez és törekszem arra, hogy Ti legyetek a középpontban. Több kamerával dolgozom, diszkréten, de professzionális eszközparkkal, akár 4K felbontásban is. A digitális utómunka sok lehetőséget ad, ezért a következő lépéseket kár is lenne kihagyni!

01
Videóvágás - Effektelés

Már nem divat a nyers videó!

Régebben még vállról indítható kamerákkal vették fel az egész esküvőt, majd egy vasárnap délután a család megnézte a 6-8 órás vágatlan felvételt… Mára inkább a filmszerű, gondosan szortírozott és igényesen megvágott, digitális utómunkával (néhol effektekkel) ellátott snittekből összeállított esküvői videók/filmek hódítanak.

02
Színezés

A színes képi világ minőségi jellemzője

Mindig nagyon fontos a megfelelő fény és színvilág és az, hogy az mennyire felelnek meg az eredeti látványnak. Munkáim mindegyikénél törekszem a természetes/eredeti színek harmóniájába helyezésére. Nálam ez is a nagy egész része, hogy minden épp úgy látszódjon, mint ott, a megélt pillanatban.

03
Stabilizálás

Modern eszközpark

Eszközeimet folyamatosan fejlesztve, a legújabb kütyükkel dolgozom azon, hogy a végén azt mondjátok: HŰHA!!! Eszközeim között többféle stabilizátort, drónt, valamint kameramozgató eszközöket is megtaláltok! És természetesen nem félek őket bevetni a legszebb felvételek érdekében! Egy szó, mint száz, nem kell aggódnotok a remegős és folyamatosan mozgó snittektől.

04
Story

Sosem tudom előre

…hogy aznap milyen videót fogok készíteni. A dramaturgiát tartom szem előtt. A megfelelő képváltások alkalmazása, a vágás ritmusa zenére/beszédekre, a lassítások, gyorsítások, audió hangsávok, feliratok, animációk, effektek mind a film sikerének alkotó elemei. Nem mindegy mit-mire lehet vágni. A kellő hatás eléréséhez van, hogy más fényelési technikával állítom be a kívánt hangulatot.

Miért én?

0101
Lenyűgöző
képminőség

4K Sony kamerákkal és modern technikai eszközökkel garantálom a korszerű megjelenést.

0202
Maximális
odafigyelés

Hiszen nekem is az a célom, hogy mindhárman elégedettek legyünk a végeredménnyel.

0303
Egyedi
megoldások

Akár igazán ötletes és formabontó Innovációs irányba is elmehetünk.

109Átadott videó
8564Megörökített pillanat
7679Vágással eltöltött óra
867Elfogyasztott kávé

Esküvői videó típusai

Esküvő highlights

A szertartástól kezdődően a legszebb, legmeghatóbb pillanatok egy kis videóban, hogy minden fontos esemény örök maradhasson.

Esküvői film

Az egész napotokat átölelő film. A sminkeléstől kezdve, a hajnalig tartó önfeledt bulis jeleneteken át. Minden, de csakis a legjobb pillanatok.

Légifelvételek

Ha egy új, eddig még sohasem látott perspektívából szeretnétek visszalátni esküvői helyszínetek vagy akár önmagatokat.

Save the date

Rendhagyó meghívó, szabad fantáziával. Így tudathatjátok akár az egész világgal – ÖSSZEHÁZASODUNK!

PROMO

Rövid ízelítő, egyfajta beharangozó, hogy a Ti esküvőtök mennyire jól sikerült.

Slideshow

Kis korotoktól vagy akár a megismerkedésetek első napjától kezdve mutat be titeket, tele emlékezetes fotókkal, videókkal.

Csak egy pillanat, de értéke felbecsülhetetlen! A film örök emlék.

Mivel készülök?

Sony kamerákkal

Nem csak egy kamerával dolgozom, a tökéletes összehatás érdekében. Egy mozzanatot akár két szemszögből, szinkronban is rögzítek

Így elkerülve azt a problémát (is), hogy valami esetlegesen nem látszódna.

Ezek a ma ismert legjobb videó és képalkotó eszközök. Akár 4K-s (UHD) felbontással való rögzítést is tudnak gépeim, cserélhető objektíves kompakt fényképezőgépek, melyek segítségével moziba illő állóképeket és videók készülnek.

Folyamatos mentéssel

A nagy nap folyamán több biztonsági mentés is készül a már meglévő anyagokról, hogy azok semmilyen körülmények között se veszhessenek el.

Adatokat dupla memóriakártyán és SSD-vel védem.

A biztonsági mentés az egyik legfontosabb folyamat, mely segítségével megvédhetjük adatainkat. Amennyiben elromlik valami, (például meghibásodik vagy tönkremegy a memóriakártya), akkor a biztonsági mentések segítségével könnyedén helyreállíthatjuk az adatainkat. Ezek 1 évig is megőrzésre kerülnek.

Pontossággal

Már jóval a megbeszélt időpont előtt érkezem, hogy eszközeimet felkészítsem a forgatásra.

Precizitásom nem csak időben, hanem a vágási stílusban is megnyilvánul.

Az igazi filmkészítés maga a vágás, ugyanis a vágóasztalon dől el, hogy mi az a filmben, ami középszerű, és mi az, ami már igazi művészet. Bizonyos pontokon muszáj belenyúlni. Élesíteni kell a drámát, és mélyíteni az érzelmi részt.

Drónnal & Stabilizátorral

Ha egy új perspektívából szeretnétek visszalátni esküvői helyszíneteket és akár önmagatokat is.

Nincs több mozgó kép, minden stabilizált és egyenletes képmozgású.

Hiszem, hogy nem az alkalmazott eszköztől lesz jó egy film, hanem a látásmódtól, a pillanattól és a folyamatos fejlődéstől. Viszont a jó minőségű eszközök nélkül nem tudnék olyan munkát kiadni, amivel én is elégedett lennék.

És hát persze Magammal 🙂

Természetesen magamat sem felejtem otthon. Több éve foglalkozom képalkotással és esküvői filmek készítésével.

A modern kor adta lehetőségeket is rutinszerűen használom, gondolok itt minden számítógépes utómunkára.

A folyamatos fejlődés mellet igyekszem mindig valami újjal szolgálni, ötletekkel hozzájárulni a napotokhoz, hogy esküvőtök filmje egyedi legyen. Ehhez persze szükség van a Ti elképzeléseitekre is, melyet minden esetben maximálisan szem előtt tartok.

Töltsd ki az alábbi űrlapot és 24 órán belül jelentkezem!

Ajánlatkérés

  Ahhoz, hogy árajánlatot tudjunk küldeni Neked, nevedet, e-mail címedet és telefonszámodat hozzájárulásod alapján kezeljük. Tájékoztatunk, hogy hozzájárulásodat bármikor visszavonhatod az info@dfproduction.hu e-mail címre küldött e-mail üzenetben.

  *Az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár, azonban, bepillantást nyerhetek elképzeléseidbe, így egyedi konstrukciót küldhetek számodra.
  Az adatkezelés szabályairól bővebben
  ->itt<- olvashatsz.

  Több mint 10 éves videós múltam, számtalan megrendelőim elégedettsége garantálja neked megbízhatóságomat

  DF Production
  5.0
  Based on 61 reviews
  powered by Facebook
  Annamária Sárvári
  Annamária Sárvári

  2022-07-20T12:46:23+0000
  Júniusi esküvőnk előkészületei során találkoztunk először Dórival, akinek személyében már az első pillanatban is egy nagyon lelkes, ,,jó szemű", rendkívül kreatív és a munkája iránt hihetetlen... alázattal hódoló művészt ismertünk meg. A fotók csodálatosak lettek, minden várakozást felülmúltak👰🤵‍Mind hozzáállásban, profizmusban és kreativátásban is verhetetlen 🤍A képek pedig nagyon gyorsan el is készültek 😙🔝Nagyon köszönjük az élményt😗😘read more
  Adrienn Kanyó
  Adrienn Kanyó

  2022-06-20T10:23:59+0000
  Kedves, vidám, talpraesett hölgy. Igényes munkájára és bátran ajánlom mindenkinek. Rugalmas megbeszélésekkel és profi fotókkal lettünk gazdagabbak. Minden elképzelést igyekezett megvalósítani fotózás... közben. Megbízható és barátságos fotós. köszönjük a képeket!😘read more
  Keresztesi Veronika
  Keresztesi Veronika

  2022-05-26T17:57:18+0000
  Polgári esküvőnk alkalmából "dolgoztunk" együtt Dórival.😊 Gyönyörű, örök emlékeket kaptunk. Egyszerűen csodálatosak a fotók 😊🥰 Maga a fotózás is nagyon jó hangulatban telt és végig segített nekünk... mert azert messze állunk a modellkedéstől 😅 A későbbiekben is a fontos eseményekre majd csak is ő jöhet szóba 😊 xoxo Köszönjük Dóri!❤️read more
  Eszti Gábor
  Eszti Gábor

  2022-05-23T09:53:43+0000
  Dórival egy jegyes fotózás keretein belül ismerkedhettünk meg. Kicsit félve érkeztünk, mert még sosem volt részünk profi fotózásban, de a kétségeink és a félelmeink hamar elszálltak. Már a... megérkezésünk pillanatában nagyon kedves és közvetlen volt. Szerencsére Dóri már az első pillanattól kezdve pörgette az események, ugyanis nagyon lógott az eső lába és szerettünk volna nem bőrig ázott fotókat. 2 kamerával készültek a fotók, így rengeteg kép közül tudtunk később választani. Nagyon gyors volt a nyers képek átadása, majd az elkészült fotók feltöltése is. Összességében nagyon meg vagyunk elégedve Dórival és a munkájával egyaránt, szuper társaságban tölthettük el ezt az 1-1,5 órát. Mindenkinek, csak ajánlani tudjuk Dórit, aki egy kellemes hangulatú, vidám fotózásra vágyik és nem mellesleg gyönyörű képeket szeretne kézhez kapni. 🥰read more
  Tamás Asztalos
  Tamás Asztalos

  2022-05-19T17:54:59+0000
  Dóri nagyon energikus és pozitív volt végig a fotózás során; sokat segített ebben, hogy két kamerával fotózott így nem kellett arra várni, hogy az objektívet kicserélje két fotó között. Mindenkinek... ajánlom 🙂read more
  Vasné Kuczora Andrea
  Vasné Kuczora Andrea

  2022-05-18T17:51:17+0000
  Az esküvőmön az esélytelenek nyugalmával álltam a fényképező gép elé, mert az elmúlt 10 évben nem készült rólam olyan kép, ami igazán tetszett volna. Dóri pozitív, csupa mosoly kisugárzása, a... lelkesedése annyira magával ragadott, hogy a fotózás alatt nem éreztem a szokásos feszengést. Néhány fotó után mutatott egy képet és én teljesen ledöbbentem, hogy mennyire jó. A kész képek csodálatosak lettek. Teljes szívből ajánlom mindenkinek.read more
  Ildikó Barkóczi
  Ildikó Barkóczi

  2022-05-12T15:55:58+0000
  Dóri az esküvőnk napján egészen a készülődéstől a buli végéig velünk volt és csodálatos pillanatokat örökített meg. Már az első találkozáskor összecsiszolódtunk, kedves, humoros és közvetlen... személynek ismertük meg, aki hamar igazodott az elképzeléseinkhez, stílusunkhoz és ennek megfelelően fantasztikus önazonos fotókat készített rólunk. Ritkán állunk lencsevég elé, mobiltelefonos képekhez sem, ám Dórival a fotózásunk önfeledt, laza és szórakoztató volt. A készülődés, a first look és a kreatív fotózás csupa pozitív emléket hagyott bennünk. A fotók fénysebességgel, nagyon hamar elkészültek, az átadáshoz használt weboldalt könnyedén meg tudtuk osztani a családdal, barátokkal, munkatársakkal. Mindenkinek csak pozitív visszajelzései voltak, fantasztikus fotók, csúcs profi honlap, jó borítókép választás, remek munka, önazonos nem túl beállított, kreatív fotók! 😊 Nagyon hálásak vagyunk Dórinak a csodás fotókért, életünk legszebb pillanatainak megörökítését nem is bíznánk másra! Dórival egy kismama fotózáson találkozunk legközelebb, illetve a kis csöppség jövetele után a családi fotókat is rá fogjuk bízni! 😊read more
  Hetesi-Kozma Laura
  Hetesi-Kozma Laura

  2022-05-09T19:06:29+0000
  Dórit esküvői fotósnak kértük fel és a csomagunkhoz járt egy előzetes jegyes fotózás is. Időközben várandós lettem és megkértük, hogy a szimpla jegyes fotózás helyett “babát várunk” fotózást... szeretnénk, ő pedig rugalmasan állt hozzá és boldogan vállalta a feladatot, a fotózás szuper hangulatban telt, pedig nem vagyunk rutinosak a dologban. Ezen a fotózáson és az esküvőn is szuper fotók készültek, minden képről sugárzik az igényesség és a profizmus, biztosan boldogan fogunk ezekre a képekre tekinteni több tíz év távlatából is😊 Nem beszélve arról, hogy a rokonságnak, a násznépnek is borzasztóan tetszettek a képek, így elmondhatom, hogy melegen ajánljuk Dórit bármilyen jellegű fotózásra, mert biztosan nem fogtok csalódni a munkájában!😊read more
  Kata Nagy
  Kata Nagy

  2022-02-08T19:38:54+0000
  Dórival kapcsolatban az a szó jut eszembe: elkötelezettség. Nemcsak a fotózás, hanem az emberek, a téma, az érzés, az élmény iránt. Szívvel-lélekkel csinálja! ❤ Nagyon fontos, hogy ugyanakkor a... profizmusa mellett jól is érzi magát az ember vele és teljesen felszabadultan tud szuper képeket elkészíteni. Ha most újra döntenem kellene, biztosan Dóri mellett tenném le a voksom 😇😘read more
  Csiki-Kádár Zoltán
  Csiki-Kádár Zoltán

  2022-01-29T21:15:13+0000
  Dórival bármennyire is hihetetlen, egy esküvőn találkoztunk először. Nagyon vidám, kedves, kreatív, csinos és ami a legfontosabb profi fotóst ismerhettem meg benne. Szuper pillanatokat örökített meg... a közös munkáink során. Olyannyira profin sikerültek az általa készített fotók rólam, hogy a saját weboldalamon is számos visszaköszön belőlük. Nagyon szívesen ajánlom Dórit minden olyan párnak, aki olyan fotóst szeretne, aki imádja a munkáját, valamint önmagára és a munkájára is igényes. Ezek mellett pedig a kellő rutin és alázat is megvan benne. Bízom benne, hogy még sok közös munkánk lesz Dórival, mert akkor biztos lehetek benne mint ahogy az őt választó párok is, hogy a fotó 100% lesz!Dóri egy kiváló és profi esküvői szolgáltató!🙂read more
  Nikoletta Lendvai
  Nikoletta Lendvai

  2022-01-25T22:59:25+0000
  Dóri professzionális. Videózik, fotózik... És profihoz illően mindezt nem egyszerre. Bár az image videómat ő készítette én mégis igazán a fotóiba vagyok szerelmes, mert bármikor dolgoztunk együtt,... a képein mindig azokat az érzéseket láttam visszaköszönni, amit valóban átéltünk, és ez igazán ritka. Esküvői közreműködőként hihetetlenül fontos, hogy nagyon könnyű vele együtt dolgozni, mert számára is elsődleges, hogy együttműködve tegyük tökéletessé két ember élete legfontosabb napját. Azon kevés kollégák közé tartozik, aki megfelelő technikával érkezik egy esti/éjszakai szertartásra, így nem csak a fotói vagy a videója lesz tökéletes, de én is megfelelően látok. Dórit szívből tudom ajánlani! Nem azért, mert jó fej - bár ez is igaz, - hanem mert nagyon igényes a munkájára...read more
  Évi Marsalkó
  Évi Marsalkó

  2022-01-25T20:55:21+0000
  Dórit szívből ajánlom mindenkinek, még azoknak is, akik egyébként feszengenek a kamera előtt (mint ahogy mi is).🙈Pozitív, laza személyisége és ragadós mosolya gyorsan elfeledtette velünk, hogy mit... is csinálunk, így nem volt felesleges pózolás és művigyor.😁😎A jó hangulatú fotózás eredményei pedig szuper profi, mégis természetes fényképek, amiket imádunk!! 😍😍🥰read more
  Viktor Suba
  Viktor Suba

  2022-01-17T16:04:41+0000
  Ha egy nagyon közvetlen és rugalmas fotóst keresel ahol nem érzed magad feszélyezve és akire nyugodtan rá bízhatod magad, akkor meg is találtad! Sok esküvőn dolgoztunk már együtt az évek alatt ahol... mindig látom, hogy Dóri nem ismer lehetetlent, ha 40 fok van azt is bírja, ha hideg van az sem gond, ő csak fókuszál a feladatra, azaz a párra, a napra és az emberekre! Pörög, ott van minden fontos pillanatban! 😎Ajánlom Dórit mindenképpen, esküvőkre, családi és bármilyen fotózásra! 🙂 ✔️read more
  Adrienn Bata
  Adrienn Bata

  2022-01-15T16:40:44+0000
  Teljes szívből ajánlom a mindig mosolygós Dórit, akit nemcsak a párok imádnak, hanem minden szolgáltató kolléga, mint ahogy én is tettem! 🙂 Egyrészt mert profi szakember, másrészt meg lendületes,... vidám, jó tanácsokkal látja el kollégáit, tudja mikor mi történik, mire érdemes figyelni. Minden alkalmat megismételhetetlen buliként fog fel, melyet keményen, de szenvedélyesen végig szokott dolgozni. Minden olyan pár, aki szeretne nyugodt lenni a Nagy Napon, Dórit bízza meg, mert biztos vagyok benne, hogy akkor nem marad ki semmilyen momentum az esküvőjük napján, amit szeretnének megörökíteni.read more
  Kata Balázs-Nagy
  Kata Balázs-Nagy

  2022-01-09T22:32:57+0000
  Ha Dórit kell jellemezni annyit tudnék rá írni, hogy ha a rendezvényetekre, esküvőtökre szeretnétek egy mosolygós angyalt fényképezőgéppel, akkor csakis őt ajánlom! Nemcsak a természete angyali hanem... a munkája is! Az általa készült képek méltóan tükrözik a pillanatok meghatottságát és mindig a tökéletesre törekszik.Esküvő- és rendezvényszervezőként pedig vele együtt dolgozni SZUPER! Mindig pontos, odafigyel a munkájára és angyali szemmel látja a legfontosabb pillanatokat! Csak ajánlani tudom! Kata Luxury Project Events tulajdonosaread more
  Ster-Kovács Anita
  Ster-Kovács Anita

  2021-12-15T13:59:28+0000
  Dórit közeli barátaink esküvőjén ismertük meg, ahol fotósként tevékenykedett! Már ott jó kapcsolatot sikerült kialakítanunk közvetlen természetének köszönhetően. Mikor barátaink bemutatták az... elkészült fotókat láthattuk, hogy Dóri nem csak barátságos, hanem munkájában is vérprofi! Mikor a kislányunk egy éves mérföldkövét szerettük volna megörökíteni elkezdtünk fotóst vadászni. Természetesen elég széles tárház állt rendelkezésre azonban Mi valahogy éreztük, mégis csak Dórival kellene felvenni a kapcsolatot bízva benne, hogy elvállalja és sikeresen túl is éli gyermekünk igen csak eleven természetét. Nagy örömünkre elvállalta a fotózást, ami pont karácsony környékére esett így lehetőségünk volt egybekötni egy karácsonyi,családi fotózással is. Mivel nem vagyunk nagy modellek, így az általunk viselt ruházat kiválasztásaban is sokat segített, tanácsot adott. A fotózás alatt végig türelmes volt és segítőkész, sőt a kislányunkkal is sokat foglalkozott, aki így nem csak, hogy felszabadult, de még élvezte is az egészet. A kapott eredmény pedig egyszerűen szavakkal leírhatatlan. Nem pusztán jól retusált képek halmazát kaptuk, hanem tökéletesen elkapott pillanatokat, amelyeket mikor néz az ember muszáj megállnia egy pillanatra és elmosolyodnia.Szívből ajánljuk mindenkinek bármilyen célú fotózás kapcsán! Amennyiben részünkről a jövőben fotózásra keül sor a mi választásunk már biztos! ❤read more
  Sági Rita
  Sági Rita

  2021-12-11T19:30:38+0000
  Dórit a 2021.09.24-én megtartott esküvőnk fotózására kértük fel. Nagyon kedves, vidám volt a fotózás alatt, mely vidámság átragadt ránk is, így egy fesztelen és természetes képek készültek rólunk,... kutyusainkról és családjainkról egyaránt. Az elkészült képek is ezt a hangulatot tükrözik, és minden családtagnak, barátnak nagyon tetszenek. Csak ajánlani tudjuk Dórit mindenkinek - ötven felettieknek is 😊 - akik gyönyörű képekkel szeretnék megörökíteni esküvőjüket vagy bármilyen családi rendezvényüket.read more
  Krisztián Antal
  Krisztián Antal

  2021-12-09T19:24:51+0000
  Dóri végig kísérte az utunkat a jegyes fotózástól, az esküvőnk utolsó pillanatáig. Mindkét esetben fantasztikus munkát végzett. 😊 Személyében egy végtelenül kedves, mosolgyós, türelmes és segítőkész... embert ismertünk meg. Profizmusa számunkra megkérdőjelezhetetlen 😊 Köszönjük!♥️read more
  Bence Bajcsay
  Bence Bajcsay

  2021-12-07T14:57:36+0000
  Nagyszerű munkát végzett Dóri az esküvőnkön!!!Teljes szívemből ajánlom mindenkinek szolgálatait,megéri!!!!😊Köszönjük ❤
  Roland Joó-Kovács
  Roland Joó-Kovács

  2021-12-02T13:43:29+0000
  Csak ajánlani tudom: rugalmas, vidám, profi! Nagyon jó hangulatban telt a jegyesfotózás, és az elkészült fotók is nagyon elnyerték tetszésünket! 😊
  Gabriella Havalda-Doma
  Gabriella Havalda-Doma

  2021-11-22T07:58:59+0000
  Dórival egy élmény volt a fotózás, a jegyes fotózáson és az esküvőnkön is. Egy percig sem éreztük beállítottnak vagy eröltetettnek, magunkat látjuk a képeken, olyannak amilyenek vagyunk és épp ezért... imádjuk az összeset.Mindenkinek szívből ajánljuk Dórit.Mi pedig reméljük, hogy életünk további fontos eseményeit is megörökíti majd 😊read more
  Velics Anna
  Velics Anna

  2021-11-20T17:46:52+0000
  Teljes szívvel ajánljuk mindenkinek Dórit!Csodás profizmussal és jókedvvel indult neki a nagy napunknak és ez a végeredményen is látszik, hogy szívet lelkét beleadta, energiát nem sajnálva, mindent... is megoldva…Màr az első találkozásunkkor meg volt az összhang mind elképzelésben és persze humorban, jókedvben sem volt hiány.Dóri mégegyszer köszönjük Neked, hogy ilyen csodás pillanatokat örök emlékekké tettél nekünk, ilyen gyönyörű képek formájában is.💜💜read more
  Katica Gottlieb
  Katica Gottlieb

  2021-10-12T22:21:17+0000
  Dórival kreatív fotózáson vettünk részt a mostmár férjemmel aki nem beszél magyarul. Az egész fotózást Amerikából szerveztük meg. A belvárost választottuk helyszínnek egy munka napon délután 4... órakor. Nagy családot vittünk a fotózásra, így meg csúsztunk az érkezési idővel a kiszámíthatatlan városi dugóba. Dóri nagyon megértő és rugalmas volt az egész fotózás alatt és kacagásból volt bőven. A galériát könnyes szemmel lapozgattam hisz annyira gyönyörű az összes fénykép amit kaptunk. Fordulj bátran Dórihoz, minden percét újra élnénk a fotózásnak!! ❤️read more
  Eszter Harsányi-Kovács
  Eszter Harsányi-Kovács

  2021-10-05T17:20:22+0000
  Szívből ajánljuk mindenkinek! ❤Már jegyesfotózásunk alkalmával biztosak voltunk benne, hogy Dóri tökéletes választás volt életünk legszebb pillatainak megörökítésére. 🥰Közvetlen, pozitív, vidám... kisugárzásával, kedvességével és profi tippjeivel már az első pillanattól kezdve fesztelenül mozogtunk kamerája előtt és élveztük a fotózás pillanatait, amely aztán nagy napunkon teljesedett ki, mikor vendégeinktől ugyanezeket a visszajelzéseket kaptuk. 😍Képeink egytől egyig csodálatosak lettek!! 😍 Dóri tökéletesen elkapott a jegyes- esküvői és kreatív fotózás napján is minden pillanatot!! Hatalmas élmény volt mindhárom alkalom és a képeken keresztül, ezeket a pillanatokat bármikor újra átélhetjük. 🥰read more
  Göndör Judit
  Göndör Judit

  2021-10-01T10:25:40+0000
  Szívből ajánljuk mindenkinek Dórit, csodaszép fotók születettek nemcsak az esküvőn hanem a kreatív fotózáson 🙂
  Negyedi Mária
  Negyedi Mária

  2021-09-28T10:06:53+0000
  Szívből ajánlom Dórit mindenkinek! � Bájos mosolyával mindenkit elbűvölt, és nem mellesleg csodálatosan szép képeket készített! � Ha valaha még fotósra lesz szükségünk biztos hogy Őt fogjuk keresni!
  Zoé Zoi MissMázli
  Zoé Zoi MissMázli

  2021-09-18T13:41:20+0000
  Életünk egyik legfontosabb pillanatában ,rengeteg dolog elvonja a figyelmünket és észre sem vesszük el is illan a Nagy Nap. Ezért fontos ,hogy olyan művészt válasszunk aki lelkileg rezonál velünk ,... mert az ő szemén keresztül nosztalgiázhatunk a későbbiek folyamán öreg napjainkon. Az első pillantásra éreztem a pozitív ,boldog kisugárzását ,és mikor meghallottam a hangját teljesen biztossá vált bennem, Ő lesz az akit szeretnék magam mellett tudni, aki nem csak rózsaszín cukormázzal próbálja beédesgetni az ifjú párt , mondván neki ez nem csak munka hanem szerelem,hátha fen akadnak a hálón. Valóban érdekli ,hogy megéld és élményt, ne izgulj, feloldódj,boldog legyél. Ugyanúgy a pár mindkét felére figyel. Ritkán találkozunk életünk során igazán tiszta szívű emberekkel akik valóban a segítségünkre akarnak lenni . Ő egy ilyen ember. Nem azt akarom ,hogy az én értékelésem alapján válaszd őt,azt szeretném ,hogy érezd azt amit én mikor rátaláltam az oldalára ,elolvastam a bemutatkozását és ránéztem a képére.read more
  Petra Ihnát-Sárközi
  Petra Ihnát-Sárközi

  2021-08-02T09:49:57+0000
  Annyira örülök, hogy megismertük Dórit. Kedves, segítőkész és az elejétől kezdve nagyon közvetlen volt. Az esküvői fotóink csodálatosak lettek, amiket Ő készített. Szívből ajánlom!!!!
  Dóra Szaszkó-Kormos
  Dóra Szaszkó-Kormos

  2021-07-22T21:09:48+0000
  Dóri már az első találkozásunkkor is nagyon közvetlen és barátságos volt, így egyáltalán nem lett feszengős a fotózás, el tudtunk lazulni és nagyon jól éreztük magunkat 😊 Ééés a képek szuperül... sikerültek! Dóri nagyon jól elkapta a pillanatokat: egy-egy mosolyt, meghatódott tekintetet vagy vicces helyzetet! A képek jól átadják az érzelmeket, amiket a nagy napon átéltünk! Köszönjük szépen a profi munkát <3read more
  Sass-Kovács Szilvia
  Sass-Kovács Szilvia

  2021-07-06T11:38:59+0000
  Dórit régóta ismerem, így nem is volt kérdés, hogy ő lesz a nagy napon a fotósunk (Feri pedig a DJ 🙂 ) Nem csalódtunk egyikőjükben sem, tökéletes volt minden. A képek csodásak lettek, mindenkinek... nagyon tetszenek, Dóri mindent megörökített <3 köszönjük még egyszer :)read more
  Gyuricza-Bakos Barbara
  Gyuricza-Bakos Barbara

  2021-06-30T12:00:05+0000
  Dórit kértük fel esküvői fotósunknak, aki már az első találkozásunkkor nagyon szimpatikus volt. Profizmusa már a beszélgetésünk alatt érezhető volt, párommal biztosak voltunk benne, hogy jó választás... lesz. De még mennyire hogy jó!!! 😍 Az esküvőnk napját izgatottan vártam, viszont mikor Dórit megláttam tudtam, hogy nincs ok az aggodalomra, innentől jó kezekben vagyunk. Annyira profin irányított minket, de közben mégis kellemes, barátias volt végig a hangulat, mintha minimum 10 éve ismernénk egymást. A férjem kifejezetten nem szereti, ha fotózzák, de még számára is nagyon kellemesen eltelt a másfél órás kreatív fotózásunk. A fontos pillanatok mind-mind megörökítésre kerültek, a buli közepette pedig szinte fel sem tűnt, hogy ott van, teljesen beleolvadt a közegbe. Miután megkaptuk a képeket, maradéktalanul elégedettek voltunk, teljesen visszaadja a Nagy Napunk hangulatát, amit szívből köszönünk Neki, ezekre a képekre mindig jó lesz visszatekinteni. ❤️ A családunk és barátaink visszajelzései alapján is mindenkinek nagyon-nagyon tetszettek a képek, köszönjük szépen Dóri!!! 😊read more
  Harsányi Ferenc
  Harsányi Ferenc

  2021-06-10T18:48:02+0000
  Jegyesfotózáson voltunk Dórival, tökéletes választás volt! 😊 Nagyon kedves, közvetlen, mindemellett profi. Nagyon jó tippeket ad, kitünö meglátásai vannak. A hamar elkészült képek magukért... beszélnek, az elkapott pillanatok, a fotók mennyisége, az utómunka káprázatos és minden esetben EGYEDI.Csak ajánlani tudjuk Mindenkinek! 📷👌 Köszönjük a csodás képeket! 🥰Legközelebb az esküvön találkozunk! 😍read more
  Klaudia Juhász-Beri
  Klaudia Juhász-Beri

  2021-05-10T18:26:31+0000
  Dóri kértük fel az esküvői videónk elkészítéshez, legjobb döntés volt amit hozhattunk. Pozitív mosolygós személyisége mindig jelen volt, szinte mindennap írt és bíztatott. Eljött a nagy nap... és minden profin ment, figyelt mindenre. Mint egy igazi angyal. A munkája egyszerűen csoda, egy eléggé kedvezőtlen helyzetben, elkészített nekünk egy olyan videót amit mindig szívesen fogunk visszanézni! Szinte megoldotta a lehetetlen, egy olyan kis filmet készített nekünk ami visszaadja mennyire csodálatos volt számunkra az esküvőnk napja. Szívből ajánlom, mert úgy van jelen mint egy családtag, szívvel és lélekkel dolgozik, és eközben profi! Ha azt akarod, hogy a nagy nap tökéletesen legyen megörökítve akkor Ő a megoldás. Többet kapsz mint egy szolgáltatás! Választani sem tudtunk volna jobbat!Nagyon köszönjük Dóri ❤️read more
  Urbánné Brajercsik Dóra
  Urbánné Brajercsik Dóra

  2021-04-10T06:38:46+0000
  Mindent. Kedvességét, profizmust. 😊☝🏻
  Kármen Visnyei-Vass
  Kármen Visnyei-Vass

  2021-01-27T17:46:26+0000
  Nagyon örülünk, hogy Dóri örökítette meg mozgókép formájában az esküvőnket.Szuperül átjön a hangulata a videónknak, nevezhetjük csillárszaggatónak is 😅😅😅Ooooo és a zene választás a videó... alá...mindent visz! Dübörög a ház rendesen 😉read more
  Tömös Tamara
  Tömös Tamara

  2021-01-26T21:34:54+0000
  Dórit kértük fel,hogy örökítse meg nekünk,amikor már hárman,de mégis ketten vagyunk!❤👣💙Nem csalódtunk.....legjobb döntés volt!🙏🥰Pozitív személyiségével nagyban hozzájárult,hogy jó... hangulatban....fesztelenül....sok nevetéssel teljen a fotózás!🤩🥰Imádtuk azt a 2 órát....🙏🥰Fantasztikusan megragadta azokat a pillanatokat,amelyek évek múlásával is csodás emlékek lesznek!🙏🥰Köszönjük Dóri,nagyon hálásak vagyunk Neked!🙏❤Csak így tovább,kívánjuk,hogy még nagyon sok párnak örökítsd meg a családdá válás csodás pillanatait,csakúgy mint nekünk!!!!❤👣💙read more
  Hartmann-Crista Dóra
  Hartmann-Crista Dóra

  2021-01-15T18:14:09+0000
  Dórit kértük fel, hogy készítse el az esküvői videónkat. Nagyon jól döntöttünk, csodálatos munkát kaptunk! Gyönyörűen megragadta a legapróbb mozzanatokat, érzéseket, így a videónk hol nagyon megható,... hol nagyon vicces lett 🙂 A zenék és filmanyag vágása, effektek mind ragyogóan sikerültek, mindezt egy kis női bájjal meghintve 🙂 Esküvő napján pedig "észrevétlen" támaszként ott volt mindenhol, ha kellett vigaszt nyújtott, ha kellett megnevettetett. Csoda lány! <3 Köszönjük Dóri, nagyon hálásak vagyunk! Így tovább, szerezz még sok-sok párnak ennyi örömet, mint nekünk! :*read more
  Anna Szabó-Matolcsi
  Anna Szabó-Matolcsi

  2020-12-14T19:08:56+0000
  Dóri csinálta az esküvői videónkat és szuper lett, nagyon eltalálta az elképzelésünket! Mindemellett nagyon kedves, jókedvű volt végig. Jó szívvel ajánlom mindenkinek! 😊
  Bácsi-Simon Mónika
  Bácsi-Simon Mónika

  2020-11-18T08:16:42+0000
  Dóri a pozitív személyiségével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az esküvőnk is felszabadult hangulatban telt és ez a videókon is látszik 😍 az eredménnyel nagyon meg vagyunk elégedve, csodás videókat... kaptunk 😍 köszönünk mindent!read more
  Alexandra Mercédesz Vida
  Alexandra Mercédesz Vida

  2020-11-10T20:03:12+0000
  Dóri nagyon ügyes volt és nagy lelkesedéssel csinálta végig az esküvői videózásunkat, illetve már a menyasszonyi készülődés során is nagy segítségemre volt. 🙂 Nagyon örülünk, hogy Dóri videózott a... Nagy Napunkon, közvetlen és vidám személyisége segített könnyen feloldódni a videózás alatt is (bár ezt már az első találkozón is sejtettük, hogy így lesz 🙂 ). Profi munkát végzett, a videók olyan élményt adnak, mintha újraélnénk legboldogabb napunk pillanatait. 🙂read more
  Molnár Ila
  Molnár Ila

  2020-11-02T18:32:10+0000
  Dóri, egy tünemény! 🥰Csodálatos képeket készített rólunk az esküvőnkön. Szeretem benne azt, hogy nem a beállított képekre törekszik, hanem nagy hangsúlyt fektet a pillanatképek fontosságára.Nagyon... sokat jelentettek a nyugtató szavai, a kedvessége és a higgadtsága. 🤗Rövid időn belül megkaptuk a képeket.Csak ajánlani tudom mindenkinek, mint ember és fotós is ritka!!🥰Még egyszer köszönjük Dóri🤗🥰read more
  Ramona Szigeti
  Ramona Szigeti

  2020-10-24T07:57:34+0000
  Kedves Dóri,Köszönjük a közreműködésedet az esküvőnkön, amely 2020.08.08.-án megrendezésre került.Dóri személyisége, igazán megnyugtató, ügyes, profi videós, ha egy vagány, munkájára igényes... videóst keresel, bátran válaszd Dórit nem fogsz csalódni. Professzionális eszközei vannak, amivel a legjobb minőséget nyújtja. / Az esküvői kisfilmünket imádjuk, teljes mértékben vissza adja az esküvő hangulatát, naponta többször is megnézzük, egyszerűen mesésen csodás. 🎬👌Köszönjük a munkád Dóri. 😘🥰read more
  Zsuzsanna Papp-Bugyik
  Zsuzsanna Papp-Bugyik

  2020-10-22T06:18:48+0000
  Dóri volt a videósunk a Nagy napunkon. Mindamellett,hogy végtelenül kedves és segítőkész volt, az elkészült videó egyszerűen tökéletes lett, felülmúlta a várakozásainkat. Boldogan nézem minden... alkalommal, egyszerűen annyira figyelt Dóri az összes apró részletre, az esküvő minden momentumára, a külön kéréseimre, amit nagyon szerettem volna, hogy belekerüljön, azt szintén meg tudta oldani. Annyira vissza tudta adni az egész nap hangulatát, az esküvőnk stílusát, amit nem gondoltam volna.:)Jó szívvel ajánlom, mert nem fogtok csalódni a munkájában. 🙂read more
  Tímea Kola
  Tímea Kola

  2020-10-10T19:32:57+0000
  Nagyon szépen köszönjük Dóri, az esküvőnkön való közreműködésedet, igazán csodás fotókat készítettél. Alig várom, hogy a család összes tagja is láthassa. Nagyon cukik voltatok Ferivel együtt,... rengeteg dicséret érkezett a családtagoktól, barátoktól. Bátran ajánlak titeket a nagy napra bármelyik ismerősünknek 🙂read more
  Ritzl-Müller Dóra
  Ritzl-Müller Dóra

  2020-09-27T15:33:18+0000
  Dóri volt a mi videosunk, de ez igy magában nagyon kevés....Első találkozásunkkor is nagyon jó hangulatban telt, megtaláltuk a közös hangot😊Már ott tudtam, hogy minden rendben lesz, mi jó korán... elkezdtük ezeket a folyamatokat(biztos ami biztos). Szóval elröppen másfél év, és mi kitaláltuk, hogy nem mindennapi "jegyes videot" szeretnénk, kapcsoltunk fontos pillanatiról mesélnénk amit az esküvőn le is vetítenénk. Mindketten finoman jeleztük Dórinak, hogy mi ilyet még nem csináltunk és hát nem lesz velünk egyszerű dolga😅😘de olyan közvetlen baráti volt a hangulat, hogy úgy beszéltünk a kamerába mintha neki mesélnénk a sztorijainkat. Mikor elkészült a video el sem hittük, hogy milyen jól sikerült, boldogan hívtam fel, hogy pontosan ilyet szerettünk volna. 😍Következett a nagy nap, minden pillanatban ott volt ahol kellett, ott segített ahol tudott😊nagyon jó anyagot rakott nekünk össze, mikor megnéztük az elkészült művet, én újra megkönnyeztem az esküvőnket, olyan jól adta vissza az egész hangulatát, ahol kellett meghitt volt ,vagy pedig vidám és bulizós. Összefoglalva a legeslegjobb választás volt Dóri!!Mindenkinek csak ajánlani tudom, profi a Csaj! 😊❤️Köszönjük Dóri!! 😘read more
  Kiss-Barcsai Nikolett
  Kiss-Barcsai Nikolett

  2020-09-20T13:04:16+0000
  Dóri személyében egy kedves,vidám,mosolygós lányt ismerhettünk meg😊Az elejétől kezdve pozitív benyomást keltett bennünk☺️Végig nagyon rugalmas volt, bármilyen ötletről is legyen... szó😊A képeink magukért beszélnek😍🤗Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire hálás vagyok neki🙏Egy biztos aki őt választja, nem fog csalódni!😉read more
  Dóra Szűcs-Gali
  Dóra Szűcs-Gali

  2020-09-09T07:46:38+0000
  Sziasztok! Az esküvőnkön Dóri volt a videós. Már az első találkozásunkkor kiderült, hogy milyen kedves, segítőkész, mosolygós és nagyon közvetlen. Azért választottuk őt, mert a videói mind egyediek,... nem egy sémára épülnek fel, mindenkinek próbálja belecsempészni az egyéniségét. Azt hiszem, hogy ez a mi videóinknál is sikerült neki, és ezért nagyon hálásak vagyunk! 😊read more
  Varga-Balogh Vivien
  Varga-Balogh Vivien

  2020-09-08T17:09:49+0000
  Dóri már az elejétől kezdve kedves, segítőkész, és közvetlen volt, a jegyes fotózás alkalmával megismertük jobban, és mintha ezer éve ismertük volna, jó hangulatban telt az a pár óra míg vele... voltunk. Az esküvőnk napján reggel 9 órától végig velem volt, nevetésben, jó hangulatban gazdag teljes napot töltöttünk együtt, az összes pillanatot örökítette a nagy napon, mindenhol ott volt ahol kellett! A családunk és barátaink szívébe is be dobta magát, hogy ilyen profi és elszánt hozzáállással dolgozik és persze a legaranyosabb fotós ❤️ A képek amiket kidolgozott tökéletesek, semmiben nincs hiány! Nem is találhattunk volna jobb fotóst! Ő A fotós❤️read more
  Lakatos Csanád
  Lakatos Csanád

  2020-09-05T18:29:01+0000
  Korábban Dórit kértük fel a jegyes fotózásunkra is, így már az esküvőnk előtt sejtettük, mire számíthatunk - szerencsére a jegyes fotóink nagyon jól sikerültek, tudtuk, hogy a Nagy Napon is így fog... történni. Az esküvőnk napján reggeltől rendelkezésre állt és fotózta a készülődést, amit egy kreatív fotózás követett külső helyszínen. Innen az esküvő helyszínére érve dekoráció, majd szertartás és a buli is meg lett örökítve, nagyon szép minőségben.Kedves, vidám személyiség, jó volt vele dolgozni. A fotói a valóságot adják vissza, szép színekkel és kontraszttal, kérés nélkül nem retusál. Hallani történeteket, hogy az esküvő után mennyi időt kell várni a fotókra, Dóritól teljesen elfogadható időn belül megkaptuk a fényképeket, melyeket már előválogat, így félrenézős, belepislogós képek nincsenek.read more
  Horváth-Keller Nikolett
  Horváth-Keller Nikolett

  2020-08-22T11:22:12+0000
  Dóri nemcsak fotós,hanem A FOTÓS! Megnyugtató ,bájos jelenség,kiváló problémamegoldó,nem fog ki rajta egy leszakadt gomb sem,kreatív rendező,ceremóniamester...stb.A legjobb döntés volt,hogy Dóri volt... a fotósunk!Gyönyörű fotókidolgozás,varázslatos képek.Még egyszer köszönjük!PusziBéci és Nikiread more
  Roxána Ágota Király
  Roxána Ágota Király

  2020-07-10T11:07:22+0000
  Sziasztok! Az esküvőmön Dóri volt a fotós, aki nemcsak a szertartást de már a készülődést is végig fotózta 🤗 A fotózás nagyon jó hangulatban telt, nagyon jól szórakoztam, ami a szertartás miatti... izgalmat is oldotta bennem, így jobban tudtam élvezni a napot 👌👍😊 és persze nagyon szuper képek születtek. Dóri profi, nagyon tehetséges és nem utolsósorban nagyon kedves 🤗 mindenkinek gond nélkül teljesítette a kéréseit. Az esküvő előtti fotózáson nagyon kreatív volt és persze a végeredmény önmagáért beszél 💕 Minden mennyasszonynak ajánlom, aki profi képeket szeretne élete nagy napjáról és még mellette jól is szeretné érezni magát a fotózáson👍 köszönöm Dóri, hogy a nagy napomnak ilyen gyönyörű keretet adtál 😘❣️read more
  Ágnes Komlós
  Ágnes Komlós

  2020-01-05T19:24:04+0000
  Nagyon örülünk, hogy Dórit választottuk. Maximálisan megvoltunk elégedve a munkájával, kedves, segítőkész volt, jó ötleteket adott. A jegyes fotózást is Ő csinálta és Velünk volt a nagy napon is... végig. Nagyon élveztük a jegyes és a kreatív fotózást is. Fantasztikusak lettek a képek. Szívből ajánljuk mindenkinek. 🙂read more
  Csák-Pető Kata
  Csák-Pető Kata

  2019-12-02T14:26:22+0000
  Szuper lett a videónk, Dóri hatalmas lendülettel és pozitív energiával volt jelen egész nap ☺️ köszönjük, hogy megörökítetted a nagy napot🙏🏻
  Ágnes Csuhay
  Ágnes Csuhay

  2019-11-23T06:41:01+0000
  Nagyon ugyes fiatalok es szivvel lelekkel csinaljak a dolgukat.
  Gábor Bozsik
  Gábor Bozsik

  2019-11-19T00:43:29+0000
  Mindketten nagyon elégedettek vagyunk Dóra munkájával. Az igényeinknek megfelelően készítette el a képeket. Sok hasznos ötlete volt a helyszínekkel és a beállításokkkal kapcsolatban. Meghallgatta a... mi véleméyünket is és asszerint készítette a képeket, ha éppen úgy akartuk. Csak ajánlani tudom.read more
  Lakatos-Nagy Renáta
  Lakatos-Nagy Renáta

  2019-10-27T14:52:43+0000
  Dj Feree-nek is köszönhetően Dórival vágtunk bele a közös fotózásba és így bepillantást nyerhettünk profi munkásságába. 😊 Szuper képek születtek a fotózás alatt. ♥ Dóri már az első találkozásnál... nagyon szimpatikus volt mindkettőnknek, mosolygós, vidám leányzó, pozitív kisugárzással. A fotózás alatt nagyon kedves, segítőkész, közvetlen és barátságos volt velünk, ami feloldotta a bennünk lévő feszültséget. A fotózás vidáman, jó hangulatban telt. A képek nagyon jól sikerültek. Mesebeli romantikus, idilli képeken láthattuk magunkat viszont. A fotózás eredménye megnyugtatott minket, hogy az esküvőnkre a legjobb fotóst bíztuk meg. Itt is köszönjük szépen a szuper jegyes fotókat! 😊 Csak ajánlani tudom Dórit mindenkinek! 😊read more
  Norbert Hernáczki
  Norbert Hernáczki

  2019-10-16T18:49:34+0000
  Dóri már az első pillanattól kezde nagyon szimpatikus volt számunkra.Nagyon közvetlen, életvidám lány.Semmi kétségünk nem volt munkája felől, örülünk neki hogy Ő örökítette meg életünk egyik... legszebb pillanatait. Iszonyat jó gépekkel dolgozik, minőségi képek készültek.Az egész esküvőn nagyon profin, észrevétlenül dolgozott. Mindenkinek ajánlom, nem fog csalódást okozni!Ezúton is szeretnénk megköszönni Dóri a nagyszerű képeket!read more
  Dávid-Balogh Éva
  Dávid-Balogh Éva

  2019-10-16T10:44:22+0000
  Először nem akartunk videót az esküvőnről, úgy gondoltuk, a fotók is elegendőek, de aztán hagytuk magunkat meggyőzni, és milyen jól tettük! 😉 Dóri szuper videókat készített, egy rövidet és egy... hosszabbat, amik nagyon jól visszaadják az egész nap hangulatát, az érzéseinket, mindent. 😍A legjobban a bulis részt szeretjük, Dóri a táncolók között elvegyülve olyan felvételeket készített, hogy az volt az első kérdésünk: tényleg ekkora party volt?? 😝A barátokkal visszanézve pedig újra elkapott minket a buli hangulata. 😎🥳🤟read more
  Szilvia Mchr
  Szilvia Mchr

  2019-08-28T05:41:19+0000
  Dóri a videónkat készítette el. A mai napig ha visszanézzük, mintha ott lennénk az esküvőnk napján, annyira átadja a hangulatot. Még az is megkönnyezte, aki el se jött. 🙂 <3Köszönjük!Sziszi és Erik
  Andi Haga-Csordás
  Andi Haga-Csordás

  2019-08-23T21:22:06+0000
  Dóri egy kedves profi fotós- Tényleg csak ajánlani tudom 🙂

  Next Reviews

  Ugrás a többi véleményre

  Mi a siker titka?

  Ezek is érdekelhetnek még!

  A folyamatos fejlődés mellet természetesen igyekszem mindig valami újjal szolgálni, ötletekkel hozzájárulni a napotokhoz, hogy esküvőtök filmje egyedi, látványos és kreatív legyen. Ehhez persze szükség van a Ti elképzeléseitekre is, melyet minden esetben maximálisan szem előtt tartok.

  Esküvői fotós szolgáltatások

  Hírek, érdekességek

  Miért fontos az utómunka?

  A digitális utómunka sok lehetőséget ad, ezért a következő lépéseket kár is lenne kihagyni! MÁR NEM DIVAT A NYERS VIDEÓ! Régebben még vállról indítható kamerákkal...

  Mivel készülök?

  NEM CSAK EGY KAMERÁVAL DOLGOZOM, A TÖKÉLETES ÖSSZEHATÁS ÉRDEKÉBEN. EGY MOZZANATOT AKÁR KÉT SZEMSZÖGBŐL, SZINKRONBAN IS RÖGZÍTEK ÍGY ELKERÜLVE AZT A PROBLÉMÁT (IS), HOGY VALAMI...

  Mi a siker titka?

  Mi a siker titka? Azt gondolom, hogy siker több dologból tevődik össze, amely minden embernek más és más. Neked és nekem valószínűleg más gondoldatok jutnak,...

  Akciós ajánlatSpeciális Kedvezmények
  JegyesFotózás-20%
  KreatívFotózás-30%
  DrónosVideófelvétel-50%

  Az oldal cookie-t használ Infók

  A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

  Bezárás